varmepumpe

Spar mange penge på varme med en varmepumpe

Spar mange penge på varme med en varmepumpe

editorial

Der er mange fordele at hente ved at skifte fyret ud med en moderne og effektiv varmepumpe.

Med en luft til vand varmepumpe kan du regne med at barbere op imod halvfjerds procent af dine udgifter til opvarmning af boligen. Dette skyldes varmepumpens høje udnyttelse af den tilførte energi som gør at du kan sænke dit forbrug uden at skrue ned for varmen.

Giv familiens bolig en grønnere profil med en luft/vand varmepumpe

Med en varmepumpe kan du og din familie aktivt bidrage til den grønne omstilling og skåne planeten gennem en lavere co2 udledning.

En varmepumpe bruger nemlig meget mindre energi på at producere samme mængde varme som et fyr. Det betyder en stor grøn besparelse – og af samme grund kan du faktisk opnå tilskud til køb og montering af luft til vand varmepumpe.

image

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Prisen på en varmepumpe kan selvfølgelig variere end del alt efter varmepumpens mærke, størrelse, strømforbrug og ydeevne.

Du bør altid sikre dig at din nye varmepumpe kan levere den mængde opvarmet brugsvand og cirkulationsvand som husstanden kræver. Med en varmepumpe i den rette størrelse og med den rette ydeevne er du sikret varmt vand i såvel haner som radiatorer året rundt.

Er du i tvivl om hvilken varmepumpe du skal vælge bør du søge hjælp hos et professionelt VVS firma så du er sikker på at foretage det optimale valg.

Få den bedste hjælp til valg af varmepumpe

Det københavnsk baserede VVS firma Amalo tilbyder hjælp til valg af den rette varmepumpe. Hos de dygtige VVS teknikere tilknyttet Amalo kan du med sikkerhed få den mest kvalificerede rådgivning og dermed den varmepumpe som matcher din boligs størrelse og din husstands behov for opvarmet vand på en pris.

Klik ind på hjemmesiden Amalo.dk og få yderligere information.