varmepumpe

Vælg en luft til vand varmepumpe - for den optimale besparelse

image

editorial

Hvis du går og drømmer om at reducere din årlige varmeregning, og samtidig blive mere miljøvenlig – så skulle du overveje at få dine varmeinstallationer udskiftet med en varmepumpe.

Hvorfor skal jeg vælge en luft til vand varmepumpe?

Er du i besiddelse af et hus med et centralvarme anlæg, og har du ikke mulighed for at etablere en jord til vand varmepumpe, er en luft til vand varmepumpe et glimrende – og lige så effektivt – alternativ. Med en luft til vand varmepumpe kan du udnytte forskellen på temperaturen i luften uden for til at skabe vedvarende og billig varme i dit hjem. En varmepumpe er indrettet til ved hjælp af en fordamper, en kompressor og en kondensator at udvinde den varmeenergi, som bliver i overskud, når væske med et lavt temperaturpunkt opvarmes, til at skabe ny varme i dit hjem. Dette er både omkostnings effektivt og særdeles miljørigtigt – og derfor er varmepumper i alle former blevet særdeles populære at etablere i private hjem. De bedste luft til vand varmepumper sikrer en stabil varmedrift ved udendørs temperaturer helt ned til minus 27 grader.

Luft til vand varmepumpen giver dig både varmt forbrugsvand og varme i radiatorerne

De effektive luft til vand varmepumper kan både producere varmt vand i dine vandhaner og i din boligs varmefordelings system for meget få penge. Vælger du at investere i en højeffektiv varmepumpe fra et anerkendt brand, kan du reducere din varmeregning med helt op til 80% , hvis du hidtil fortrinsvis har anvendt el til opvarmning, og 60% hvis du har anvendt gas eller olie. Samtidig kan du bruge din varmepumpe til at skabe et køligt indeklima i den varme sommerperiode, da den også kan fungere som air condition anlæg.

Når du vælger at få installeret en luft til vand varmepumpe, er det muligt for dig at opnå energi tilskud, hvilket letter omkostningerne en del. Læs mere på http://www.gramenergi.dk/