taxareklame

En taxareklame er et godt sted at annoncere

En taxareklame er et godt sted at annoncere

De fleste reklamer er statiske i den forstand, at enten ser man dem på nettet, på TV, som bannerannoncer på en væg med videre, hvor de ikke ændrer sig i den forstand, at de måske kan være et klip med lys og farver, men de er fikseret på det punkt, de er låst fast til.

Dette kan være dyrt nok i sig selv at have, og der er jo nogle tidspunker og steder, der er mere eftertragtede end andre at annoncere på, fordi man ved, at der kommer flere folk forbi på dette tidspunkt eller sted, end der gør mange andre steder.

Men det er jo ikke altid sikkert, at ens målgruppe lige kommer forbi det her sted, eller at man rammer de mennesker, man gerne vil – ofte er de mest befærdede områder med reklamer også steder, hvor de samme menneske pendler forbi med jævne mellemrum, så der er ikke meget udskiftning her.

Derfor kunne det jo være rart, hvis man kunne have nogle fleksible reklamer, der komme komme omkring og møde nogle andre mennesker i det offentlige rum.

Man kan selvfølgelig ansætte nogle til at rende rundt med reklameskilte og vise det frem til potentielle kunder, men det kan måske blive en dyr udgift at have til en enkelt person eller flere.

Derfor bør man tænkte praktisk og slå tog fluer med ét smæk med, hvordan man kan få sendt reklamerne rundt, hvor man blot betaler for selve stedet at have reklamerne opsagt, men hvor stedet alligevel kan komme rundt.

Det kan lyde lidt kryptisk, men som vi skriver i overskriften, så kan dette jo være med, at man har en annonce på en taxa, der kommer omkring i det danske land.

Nogle kører jo længere ture, mens andre køre kortere, men det er ofte turister, der tager den slags taxaer, og på den måde kan de så få øje på dine reklamer.