Malerfirma København

Få opfrisket din husfacade med ny maling

image

Har du et hus i København, vil du opleve at dit hus facade vil blive langt hurtigere beskidt og se trist ud end hvis du ikke bor i byen. Det skyldes blandt andet, at der bor mange mennesker og de ofte har bil. Bilos, vind og vejr samt grønne alger ødelægger dit hus facade og det kan være nødvendigt at male. Det kan f.eks. gøres et malerfirma i København

Start med at få sandblæst din husfacade

Inden din maler maler dit hus er det en god ide at starte med at få det sandblæst. En sandblæsning vil fjerne al den gamle maling, de grønne alger, samt hvad der ellers har samlet sig af bilos, skidt og snavs. Det gør det muligt at se om der er brug for at en murer murer facaden op inden der bliver malet. Uanset vil det færdige resultat blive langt flottere. Det er vigtigt at facaden får tid til at tørre inden der males. Ellers er der risiko for at der kommer fugt eller skimmelsvamp.

Valg af maler

Når du skal vælge maler, er det en god ide ikke udelukkende at kigge på hvad han koster. Det er også vigtigt at undersøge hvilken maling maleren benytter. En god kvalitetsmaling vil betyde et langt flottere resultat og der vil også gå længere tid, inden du igen har brug for at få malet igen.

Start med at kontakte mindst 3 forskellige malerfirmaer og bed om et tilbud. Gerne skriftligt. Dermed får du et bedre overblik over prisniveauet og du risikere ikke at have ansat den dyreste ved et tilfælde. Spørg samtidig hvilken maling de benytter. Husk det kan blive dyrt at vælge billigt.

Undersøg også hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Har de været glade og tilfredse eller har de fortrudt at de valgte denne maler.