videoovervågning

Videoovervågning - når boligen skal beskyttes

Videoovervågning - når boligen skal beskyttes

editorial

Ønsker du at beskytte familiens bolig mod indbrud og tyveri? Så bør du først og fremmest investere i et solidt låse system. Dette kan med fordel suppleres af alarmer som tilkalder vægtere og skræmmer tyvene væk. Og endelig bør du overveje at opsætte kameraer til videoovervågning.

Hvorfor skal jeg opsætte videoovervågning?

Der er flere gode grunde til at anvende videoovervågning i forbindelse med indbrudssikring af boligen. Først og fremmest vil du ved hjælp af synligt opsatte overvågningskameraer kunne afskrække de fleste potentielle misdædere således at de vælger ikke at gennemføre et indbrud.

Hvis du opsætter et overvågningskamera ved hver indgang til din bolig, og samtidig sørger for tydelig skiltning, vil du på forhånd kunne gøre det klart for tyveknægtene at de risikerer at havne på skjult – eller måske knap så skjult – kamera. Og så kan du måske helt slippe for indbrud i dit og din families hjem.

videoovervågning

Videoovervågning kan tilvejebringe vigtig information

Hvis indbrudstyven alligevel beslutter sig for at gennemføre sit forehavende kan optagelser fra overvågningskameraer strategisk placeret rundt omkring i boligen fungere som dokumentation.

Politiet kan bruge optagelserne i forbindelse med efterforskningen og dermed øge chancerne for opklaring af forbrydelsen. Og dit forsikringsselskab kan bruge samme optagelser til at godtgøre dine krav om erstatning, hvilket kan betyde at din forsikrings sum kommer hurtigere til udbetaling.

Find billigt videoovervågning udstyr online

Hvis du er interesseret i at lade dit hjem videoovervåge, men ikke har i sinde at betale hvad der svarer til spidsen af en jetjager for overvågningskameraer og tilbehør, kan du hos DKKamera finde alt hvad du skal bruge i forbindelse med implementering af et billigt videoovervågning system.

I en videoovervågning pakke fra DKKamera finder du samtlige dele til montering af overvågningskamera samt udførlige vejledninger. Du kan læse mere, og se det store udvalg af videoovervågning udstyr, på dkkamera.dk