tandimplantat

Sådan erstatter du bedst manglende tænder

Sådan erstatter du bedst manglende tænder

advertorial

Har du været så uheldig, at du har mistet en eller flere tænder? Eller har du altid manglet en tand? Så kan det være, du rigtig gerne vil til tandlægen, så du kan få dit smil tilbage. Lad os derfor også se mere på, hvordan tandimplantater i den forbindelse kan være en ideel løsning.  

Erstat manglende tænder med et implantat 

Implantater er og bliver en god måde, du kan erstatte manglende tænder på. Det er nemlig muligt at gå ind og sætte en kunstig rod ind i kæben, som efterfølgende får en tand på. Det betyder også, at der er en løsning på, at dit smil måske har ændret sig, hvis du har mistet eller ødelagt en tand. 

Det at arbejde med implantater er noget, der kræver særlig viden og erfaring. For før arbejdet kan gå i gang, så er det f.eks. vigtigt med en grundig forundersøgelse, hvor der tages røntgenbilleder, så tandlægen er sikker på, at et implantat bliver en succes. 

Det næste skridt, når der skal laves et implantat er, at der selvfølgelig også skal arbejdes med det æstetiske. For hvis du skal have et implantat et sted, hvor tanden ses, når du smiler, så vil der være højere krav til udseendet, da tanden gerne skal matche de resterende ekstra meget. 

Hvem skal du få lavet et implantat ved? 

Nu hvor du har læst lidt mere om, hvordan manglende tænder kan erstattes af implantater, så vil du nok gerne finde den rette tandlæge. Brug derfor endelig gerne mere tid på at undersøge, hvilken tandlægeklinik der har ekstra meget erfaring med dette arbejde. Og søg eventuelt efter billeder af lignende arbejde, der er lavet for klinikkens andre patienter. Så har du nemlig en bedre fornemmelse af, hvilke resultater de kan skabe. 

Du kan eventuelt undersøge mulighederne med tandimplantater her: https://stjerneklinik.dk/behandlinger/implantater/.