kabinescooter

På vej med en kabinescooter

På vej med en kabinescooter

Når man bare gerne vil afsted …

Kender du det, hvor du står og venter på bussen, og den bare aldrig kommer? Eller hvis du holder i den største bilkø til dato, og bare ikke føler, at du kommer nogen vegne? Det er den værste følelse, hvor du er taget afsted i god tid, men så går tingene ikke lige som planlagt, og man ender med at komme for sent alligevel. 

Her kan man så overveje at hoppe på cyklen, fordi det simpelthen er det nemmeste, plus der sjælendt ligefrem er cykelkøer på cykelstien. Dog er der dog en ting, der oftest kendetegner Danmark: Regn, vind og sne. Der er ingen tvivl om, at det danske sommervejr er helt igennem fantastisk, men når det er sagt, er der også en god omgang vinter og efterår, der altid venter på os på den anden side. 

Her er cyklen ikke altid optimal at bruge.

Prøv en kabinescooter fra Dreambikes helt gratis | Se mere

Hvad kan en kabinescooter egentligt?

En kabinescooter kan rigtig mange ting og fordelene er faktisk utallige. Måske har du aldrig hørt om en kabinescooter eller så forbinder du det med noget pensionister kører rundt i? Uanset hvad, er der ingen tvivl om, at en kabinescooter kan være en godt alternativ, hvis du gerne vil bidrage til en grønnere omstilling, samtidigt med, at du har brug for at komme fra A til B. 

En kabinescooter har som sagt mange fordele og den første og vigtigste fordel, er nok, at scooteren er overdækket. Det betyder, at du du uanset vejr altid kan køre din kabinescooter – regn eller slud, du skal nok komme ud.

Derudover kan en kabinescooter oplade sig selv på 6-8 timer, så den kan egentlig bare stå om natten og hygge sig og vupti – så den klar til brug dagen efter. 

Så måske en kabinescooter kunne være alternativet til dig, der ikke magter hverken bil, offentligt eller cykel mere?