Maling badekar

Inspiration til dig der savner farver i dit hjem

Inspiration til dig der savner farver i dit hjem

advertorial

Hvide vægge og hvide køkkener er smarte, men de kan hurtigt komme til at føles sterile. Det kan en sort-hvid indretning generelt. Der er ingen tvivl om, at det er smukt, men vi forstår godt, hvis du pludselig mangler farver i dit hjem. Det kræver ikke meget at skabe en kontrast til de velkendte sorte og hvide farver, så du behøver ikke at frygte processen.

Vi har både idéer til dig, der er klar på mange farver og idéer til dig, der forsigtigt ønsker at invitere farver ind i dit hjem.

 

image

 

Mal væggene

En måde at få farver ind i dit hjem på er ved at male væggene. Du kan vælge blot at male en væg eller du kan male flere. Uanset hvad, er du modig, når du vælger at male en væg og vi er ikke i tvivl om, at du bliver glad for resultatet. Du kan vælge en lys nuance, der får dit rum til at virke større og lysere eller du kan være endnu mere modig og vælge en olivengrøn eller mørkeblå farve for at skabe en konsekvent kontrast. Du bør vælge en farve, du holder af og som passer til resten af dit hjem.

Tilføj farverige møbler

Du kan også få farver ind i dit hjem gennem ting som tæpper og puder. De er praktiske, da de er nemme at skifte ud, hvis du bliver træt af dem efter et stykke tid. Du kan også købe malerier i forskellige farver, da det også er en smuk måde at integrere farver i dit hjem – og nem at skifte ud, hvis du fortryder.

Mal dit badekar

Vi rykker idéerne ud på badeværelset. Et badeværelse kan også hurtigt blive et klinisk rum, så derfor anbefaler vi også her, at du tilføjer farver. Du kan male en væg, købe håndklæder i en smuk farve eller du kan vælge at få malet dit badekar. Hvis dit badekar alligevel er slidt, er det en god idé at få det malet og fikset. Du kan læse mere om dine muligheder her: https://www.emaljespecialisten.dk/maling-badekar/.