skøjter

Hvor svært er det at stå på skøjter?

Hvor svært er det at stå på skøjter?

advertorial

Man kan godt sende misundelige blikke efter dem, der skøjter let og ubesværet hen over isen, når de udfører ballet på is og laver de mest halsbrækkende stunts dér.

I den anden boldgade er det også utroligt, at ishockeyspillere kan skøjte så hurtigt rundt, spille med en stav og puck samtidig og ikke miste balancen, når en med- eller modspiller rammer ind i en.

Således kan man både få det mest ekstreme og det mest finkulturelle på isen, når man har skøjter på, hvor det selvfølgelig skal være nogle skøjter, som der passer til det formål, de skal bruges til.

Hvis man så har lyst til at kaste sig over en af de discipliner, så skal man nok virkelig øve sig, men mindre kan også gøre det, hvis man bare gerne vil stå på skøjter på en skøjtebane eller tilfrosset sø.

skøjter

Det er bestemt muligt at lære at stå på skøjter!

Det er altid en fordel at lære det i en tidlig alder, så man kan få det ind i kroppen, da det handler om at holde balancen.

Men selv hvis man får den tanke, at man vil lære at stå på skøjter i en lidt senere alder i livet, så kan man sagtens lære det, hvis man er tålmodig, får nogle gode skøjter og eventuelt har en god instruktør, der kan lære en det.

Det er måske smart, hvis man lærer det sammen med en anden, så man kan få det lidt sjovt med det, så det ikke føles som at være i skole, og så kan man også måle hinanden på, hvor god man løbende bliver.

Så kommer der ikke til at gå lang tid, før du kan imponere andre til vinter, eller hvor der nu ellers er is, man kan og må træde ud på med skøjter og skøjte rundt.