glasfiber

Glasfiber kan bruges til rigtig meget!

Glasfiber kan bruges til rigtig meget!

Måske er glasfiber ikke det, som du har mest liggende af rent derhjemme i dit hjem, men der er en stor chance for, at du har det omdannet derhjemme, og det er brugt i mere end et enkelt sted.

For glasfiber er noget af et vidundermiddel, der er blevet opfundet i nyere tid, hvor man næsten ikke kan komme til bunds i de produktionsformer, man kan bruge det til.

Det er lidt ligesom spindelvæv, men bare på den gode måde, hvor det ikke er i vejen eller indeholder edderkopper, for spindelvæv er som bekendt virkelig stærkt, og hvis vi mennesker ikke var så store i forhold til edderkopper, så ville vi også have virkelig svært ved at destruere det.

Glasfiber er slidtstærkt, og det er let at omforme og omdanne til andre ting.

Hvor kan man så finde glasfiber henne?

Det antager forskellige former og overflade, når man ændrer det, men det kan blandt andet nævnes, at man finder glasfiber i for eksempel tapet, hvorved det nok vil minde mest om sin oprindelige form.

Men man finder det også i sådan et helt andet sted som bilkarosserier, hvor det af gode grunde ser markant anderledes ud, end andre steder man finder det.

Kigger du under dine fødder, så er der også en stor chance for, at du kan finde glasfiber her, selvom det ikke er sikkert i alle tilfælde.

Ligeledes kan du måske stå med en beholder i armene, der også er lavet af glasfiber.

Det er lige før, at hvis man havde en sensor, der kunne afdække, om man havde noget materiale, der helt eller delvist var lavet af glasfiber, så kunne man gå omkring med denne for at finde ud af, om man havde at gøre med glasfiber eller ej.

Du vil blive overrasket over, hvor man kan finde det!