Hay kasser

Funktionelle populære opbevaringskasser

Funktionelle populære opbevaringskasser

Har du hørt om kasser fra Hay? HAY laver moderne skandinaviske designmøbler, og de har udviklet en smart løsning til opbevaring. De har lavet kasser i et stort udvalg af flotte farver, og de kan nemt stables og bruges i hele hjemmet. Det tidløse design gør, at de kan bruges i alle hjem, og samtidigt tager de ikke opmærksomheden fra andre møbler. Kasserne meget funktionelle og børnevenlige og er blevet et stort hit. 

Organiser med flot udtryk 

Måske har du en stor samling af bøger, som står i et rum med grimme store flyttekasser. Ved at vælge mindre kasser fra HAY, som nemt kan stables, kan du også vælge din yndlingsfarve, fx lavenderlilla, lyseblå eller en diskret lys grå og gøre indtrykket af opbevaringsdelen flottere og mere organiseret. 

Perfekt til børneværelset

Kasserne fra HAY er også meget velegnede til børneværelset, da barnet kan vælge sin yndlingsfarve, og kasserne ikke så nemt glider fra hinanden. I kan organisere det, så I ved, at de gule indeholder lego, de blå puslespil osv. I kan evt. vælge at male værelset hvidt og i stedet lege med farverne i HAYs foldekasser. De kan også nemt stables under sengen for at skabe mere plads.

 

HAY kasserne kan også bruges til at organisere tøj i tøjskabet, fx en til sokker, en til undertøj, en til hatte osv. Farverne hjælper dig hurtigt til at huske, hvad der er i hvilke kasser. De fås i tre forskellige størrelser og kan foldes sammen, så de fylder meget mindre, når du ikke skal bruge dem. I kan vælge mellem 15 forskellige farver, og det vil børnene nok elske at være med til. 

Foldekasserne har en overkommelig pris, og du får rabat, hvis du er medlem. Den lyselilla kasse på 40 x 30 x 14,5 cm koster fx 67 kr. pt. for ikke-medlemmer og 51 kr. for medlemmer.