massagebriks

Find din nye massagebriks online

Find din nye massagebriks online

Som behandler – for eksempel massør, zoneterapeut, fysioterapeut, osteopat eller kiropraktor – ved du hvor vigtigt det er at klienten ligger eller sidder behageligt under behandlingen. Derfor er en sikker massagebriks i høj kvalitet essentiel for din behandling, og du bør prioritere en sådan højt.

Hvor finder jeg de bedste massagebriks?

Er du således på udkig efter en solid og stabil massagebriks til din klinik eller til din praksis kan du med fordel tjekke Altermed Wellness.

Hos Altermed Wellness finder du et bredt og velassorteret udvalg af massagebrikse i høj kvalitet. Fælles for alle massagebrikse hos Altermed Wellness er at de imødekommer alle standarder inden for holdbarhed og ergonomi. Uanset om du er i markedet efter en stationær massagebriks eller en transportabel en af slagsen kan du hos Altermed Wellness finde disse i forskellige prisklasser og med varierende muligheder for indstilling og justering.

Tjek for eksempel de smarte elektriske massagebrikse fra Altermed Wellness, som nemt og hurtigt kan indstilles – også under behandlingen. På den måde kan du skabe de optimale forhold for såvel dig selv som for klienten. Og så vil dine klienter få det bedste ud af din behandling.

Du kan for eksempel tage et kig på den utroligt fleksible Massagebriks Sport Pro fra Altermed Wellness. Massagebriks Sport Pro er særligt velegnet til sports terapi og sports massage, eventuelt fysioterapi, idet den kan konverteres fra liggende til siddende stilling. Ekstra bredde gør denne briks særligt komfortabel, især ved behandlinger som trækker ud.

Du kan også vælge en Massagebriks Spa Deluxe, som passer perfekt ind i en hver klink hvor der både udføres massage, zoneterapi, akupunktur, diverse skønheds behandlinger og andet der kræver såvel liggende som siddende position. Denne briks er særdeles versatil og kan bruges af alle behandlere.

Du kan se det store udvalg af massagebrikse hos Altermed Wellness på altermed.dk