energikonsulent

Få styr på energien med en energikonsulent

Få styr på energien med en energikonsulent

Hvis der er noget, som der bliver talt meget om i vores nyere tid, så er det, at der skal være fokus på klimaet, miljøet og forurening og helst mangel på samme af sidstnævnte.

De store politikkere og foreninger kan komme op med nok så mange energiplaner og besparelser, hvor der skal sættes ind med mere grøn energi og fokus på naturen, men det starter jo helt nede i det små og ved hver mindste by og afkrog i verden – også Danmark.

Godt nok er Danmark godt med og fremme på beatet, og man kan så, at hvorfor skal vi tage så stor en del af læsset, hvis vi alligevel er sådan en ubetydelig størrelse i det samlede globale billede?

Jamen, alle gode idéer er jo udsprunget af en enkelt person, så hvorfor skulle dette ikke kunne sprede sig som en god idé? Hvis ingen gør noget, sker der jo aldrig noget.

Men det kan være svært for selv helt almindelige danskere at vide, hvor de skal sætte ind for at gøre noget for klimaforandringerne, og måske er man så vant til ens daglige rutiner, at man ikke lige tænker over selv det åbenlyse.

Det kræver måske en ekspert udefra til at komme og se på dette, og dette være en kyndig, der kommer helt ud som energikonsulent i Silkeborg og andre egne af landet.

Vedkommende kan så gøre det klart for en, hvor man kan sætte ind for at gøre en forskel i form af energien, hvor det både bliver godt for miljøet i længden, men ikke mindst for ens pengepung.

Så kommer det jo alle til glæde.

Det kan komme helt ned på, at man husker at slukke for stand by-strøm i hjemmet, og hvis man har mange computere tændt i løbet af dagen, så sætter man måske en grænse for, hvor meget de må bruges i løbet af en dag.