fadølsanlæg

Det rette fadølsanlæg til den gode fadøl

Det rette fadølsanlæg til den gode fadøl

editorial

Brygger du selv din øl hjemme i kælderen? Hos Torstein.dk kan du finde fadølsanlæg i mange udgaver og størrelser – også et der egner sig til hjemmebryggerens køkken.

Vi har altid været glade for en velskænket fadøl her i Danmark og de senere år har vi også fået øjnene op for forskellige typer af den gyldne drik, som vi ikke tidligere har gjort det så meget i – lager, IP, hvedeøl og så videre, der er kommet til inspireret af øltraditioner i andre europæiske lande. Det har beriget os både ved at vi nu i stor stil kan købe de udenlandske mærker og ved at de danske bryggerier er begyndt at markedsføre et bredere sortiment. Og dertil kommer en stor mængde af små lokalt baserede mikrobryggerier.

Mange er begyndt at se på øl med lidt samme øjne som vin: man vælger en særligt slags, der passer til det måltid eller til den situation, man sidder i. et er ikke tynd fadøl i plastikkrus det hele mere. Nu er der også mange danskere som prøver sig frem med selv at brygge øl hjemme i kælderen. Og man behøver så men ikke at lade sig begrænse til at putte det på flaske. Man kan få fadølsanlæg i mange størrelse og udgaver, også nogle der er velegnede til hjemmebryggerens køkkenbord.

fadølsanlæg

Fadølsanlæg af mange typer og størrelser

Traditionelt har fadøl nok mest været noget, vi har drukket på beværtninger, restauranter og fodboldstations og så videre, men det er slet ikke umuligt at få sit eget fadølsanlæg der hjemme. Man kan nemlig få fadølsanlæg med stor variation hvad angår såvel kapacitet og antal haner som ekstra udstyr og funktioner.

Til køkkenet har du måske behov for en eller to haner på et lille anlæg i modsætning til værtshusets mange haner til de forskellige øltyper. Du kan også vælge anlæg med eller uden kælefunktion.