plakater til børneværelset

Søde og sjove plakater til børneværelset

Søde og sjove plakater til børneværelset

Leder du efter udsmykning til børneværelset, så det kan få den helt rigtige stemning og udtryk? Så er plakater en oplagt løsning. Her kan du bringe liv og farver ind i hjemmet samt skabe et varmt og personligt udtryk, så børneværelset får lige netop den hyggelige atmosfære, du drømmer om.

Skønne motiver til børneværelset

Men hvilke plakater skal du så vælge til børneværelset? Det kommer selvfølgelig helt an på jeres personlige stil. Er børnene gamle nok, så kan de naturligvis selv være med til at vælge de motiver, som falder i deres smag. Ellers gælder det om at ramme nogle farver og udtryk, som passer til jeres hjem.

Hos Vissevasse kan du få plakater til børneværelset med dansk design. De simple og søde motiver i neutrale farver passer til de fleste hjem, så det er blot at gå på opdagelse for at finde jeres favoritter.

Her kan du for eksempel finde motiver fra nogle af de eventyr, vi og børnene kender og elsker. Det gælder bl.a. Hyrdinden og skorstensfejeren på taget eller Prinsessen på ærten på sin høje seng. Men du kan også vælge andre motiver af mennesker, såsom ballerinaen i sin fine kjole, dykkeren med det spændende undervandsliv eller pigen i ballongyngen. Her er masser af smukke motiver af mennesker, hvor børnene også får mulighed for at danne deres helt egne historier og eventyr.

Plakaterne er smukke, når de bliver indrammet og hængt op på væggen. Det kan enten være som en enkelt plakat, men det kan også give et flot udtryk at kombinere forskellige motiver og farver. Plakaterne kan naturligvis også stilles på skrivebordet eller på hylderne. Det er helt op til dig og din smag, og I får rig mulighed for at skabe jeres helt eget unikke og personlige udtryk med de fine, sjove og søde børneplakater.