firmafest

Sådan får du nemt stablet en firmafest på benene

Sådan får du nemt stablet en firmafest på benene

Firmafester er et fantastisk initiativ på en arbejdsplads, fordi det ofte bringer kollegaer tættere og der kan blive skabt et bedre sammenhold på arbejdspladsen. Når man har et godt sammenhold på en arbejdsplads, så giver det også ofte medarbejderne mere energi til at komme på arbejde og folk glæder sig til at have en ny uge med kollegaerne. Derfor er det altid en god idé at få stablet en god firmafest på benene, så man kan styrke sammenholdet. 

Derudover er det heller ingen hemmelighed at firmafester også hører lidt under personaleplejen i mange virksomheder. Mange medarbejdere forventer nogle gange også at der bliver holdt et arrangement af ledelsen – som et slags “vi anerkender jeres hårde arbejde, nu får I en god fest foræret af os”-stempel. 

Skab rammerne for jeres firmafest og få hjælp til udførelsen

En nem måde hvorpå man kan få skabt den perfekte firmafest, er hvis man først og fremmest udvælger nogle fra arbejdspladsen, som festkomitéen. En god idé kan være 4-6 personer, som så skal stå for planlægningen af firmafesten – på denne måde kommer der ikke alt for mange meninger ind over hvordan festen skal være. Det kan ende i en meget lang proces og sommetider kan nogle blive utilfredse og få skabt en diskussion under planlægningen. 

Planlægningen skal være sjov! Det skal være noget I glæder jer til at få planlagt, og hvis man i forvejen har travlt til hverdag, kan det være en rigtig god idé at få hjælp til selve udførelsen af festen. Festkomitéen skal altså bare skabe rammerne for festen og finde ud af hvor mange retter mad der skal være, hvilke drikkevarer, hvilken underholdning m.m. 

Når I har helt styr på, hvad I ønsker at jeres firmafest skal indeholde og hvad I føler der passer til jeres virksomhed og medarbejdere, så er det tid til at finde en virksomhed, som arbejder med events og specielt firmafester. Det er en super nem måde at få skabt en god firmafest på, hvor man er sikker på at det bliver som man havde ønsket det. De virksomheder, som rent professionelt står for at arrangere firmafester, vil sørge for at alle jeres ønsker bliver en realitet – nemmere bliver det ikke!