TV inspektion

Opdag eller forebyg skader på kloakken med TV inspektion

Opdag eller forebyg skader på kloakken med TV inspektion

Som husejer har du stor fordel af god kontakt til en professionel kloakmester. Ikke blot i tilfælde af skader på dit afløb og din kloak, men også i forbindelse med vedligeholdelse og forebyggelse. Og til dette formål kan en dygtig kloakmester eksempelvis benytte tv inspektion.

Hvad er tv inspektion af kloak?

En tv inspektion er et eftersyn af kloak systemet som foregår ved hjælp af et tv kamera. tv inspektion anvendes som oftest i forbindelse med diagnosticering og lokalisering af forstoppelse af kloak rør eller brud på disse. Du kan med tv inspektion lynhurtigt danne dig et billede af hvor og hvorledes problemet i dit kloak system er opstået, for eksempel som følge af rotte angreb, sætning, tæring, eller indgroede rødder fra træerne omkring boligen.

Når du lader en autoriseret kloakmester varetage tv inspektion af dine kloak rør kan du være helt sikker på at du finder årsagen til problemerne på hurtig og effektiv vis. Og så kan din kloakmester hjælpe dig med at finde mulige løsninger på problemerne således at din kloak kommer til at fungere igen.

Hvordan foregår tv inspektion af kloak

Selve inspektionen foregår ved hjælp af teknisk avanceret kamera udstyr som kan komme ind i selv de mest snævre og smalle rør og passager, og som giver et klart og tydeligt billede af kloakken set indefra. Med det smarte udstyr kan der desuden foregå opmåling af din kloak ved samme lejlighed, hvilket er nyttigt i relation til eventuelt forestående renovering.

På den måde kan du nemlig få mulighed for at få udarbejdet en 3D model af dit kloak system så du kender rørenes størrelse, placering og dybde. Og det er temmelig nyttigt når du for eksempel skal bygge ud eller til.

Hvor kan jeg få kloak tv inspektion i Himmerland?

Vesthimmerland Kloakservice tilbyder tv inspektion med moderne tv udstyr – læs mere på vesthimmerlands-kloakservice.dk