hypnose

Nå dine mål med professionel hypnose

Nå dine mål med professionel hypnose

Skal selvværdet have et boost? Har du været nede med stress, og kæmper du nu for at komme op? Eller har du besluttet dig for, at denne gang skal dit vægttab eller dit rygestop altså være permanent?Så kan du have stor glæde af en eller flere sessioner hos en dygtig hypnotisør.

Hvad kan en hypnotisør?

En hypnotisør er en terapeut, som er særligt uddannet i at anvende hypnose som et effektivt redskab i sin praksis. Hypnose er en metode, som tillader den dygtige hypnotisør at tale direkte til klientens underbevidsthed. Dette sker ved, at hypnotisøren bringer sin klient ind i en tilstand, som kaldes trance. Måske har du set hypnose shows på tv, hvor hypnotisøren får de intetanende subjekter til at foretage sig vanvittige ting.

Dette er dog ikke, hvad der sker under terapeutisk hypnose. Her anvendes trance tilstanden – under hvilken der er fuld adgang til underbevidstheden, i terapeutisk øjemed. Hypnotisøren kan kommunikere med dig på en helt anden måde, end hvis I taler sammen på et bevidst plan – helt uden de filtre og forsvars mekanismer, du normalt mere eller mindre bevidst vil stille op.

Det er således muligt for en hypnotisør eller en hypnoterapeut så at sige at ”skyde genvej”, og sætte mere tempo på processen. Med hypnose vil du opleve, at du tager stormskridt mod dit mål. Og dette har en selv forstærkende effekt – det høje tempo og de hurtige resultater vil virke som motivatorer for dig igennem hele processen.

Hvordan vælger jeg den rette hypnotisør?

Når du skal til at udvælge den hypnotisør, som skal hjælpe dig til at nå dine mål, skal du først og fremmest vælge en uddannet hypnotisør med erfaring inden for det område, du ønsker at behandle. Du kan finde en dygtig og erfaren hypnotisør i København på aagaard-psykoterapi.dk