jagtudstyr

Kan – og må – dit jagtudstyr stadig bruges?

Kan – og må – dit jagtudstyr stadig bruges?

editorial

Sådan noget jagudstyr har jo en udløbsdato, og der er en grund til, at når man finder en gammel håndgranat eller lignende fra en gammel krig, så er det noget, som man skal fortælle til myndighederne uden at røre ved det selv, for så skal det fjernes og/eller bortsprænges, og det kan kræves en evakuering og afspærring.

De fleste mennesker ved da så også godt, at hvis de finder morfars haglgevær på loftet, så er det ikke noget, der vil du til at bruge på jagt længere.

Man skal derimod tage ud på JagtOgVildt.dk for at købe sig noget spændende jagtudstyr, så man kan blive klædt på til en moderne jagtsæson.

Måske har de ikke lige alt, hvad man skal bruge til at nedlægge bytte med, men man kan i hvert fald få det meste hos dem.

jagtudstyr

Få hellere noget nyt jagtudstyr end at bruge det gamle

Selv hvis der er tale om noget jagtudstyr, som man har købt for lang tid siden, og man stadig har gyldigt jagttegn, så kan det være, at det her jagtudstyr ikke længere er noget, som der er lovligt at bruge til jagt (i Danmark).

Reglerne ændrer sig jo, og det er dit ansvar at finde ud af, hvornår noget er lovligt og ulovligt, for ukendskab til loven fritager dig ikke fra straf.

Så hvis du er det mindste i tvivl, så få bortskaffet det våben på lovlig vis, så andre ikke falder over det, og køb et nyt eller nogle nye, så du også er parat til at jage på ordentlige manerer.

Selvfølgelig kan man have sentimentale forhold til de gamle våben, men man skal huske på, at man selv kan gå bort, uden man får gjort noget ved de våben, og så kan de dukke op, når andre mindst venter det.