tilbygning

Hvorfor en tilbygning kan være en god idé

Hvorfor en tilbygning kan være en god idé

editorial

Som husejer, så kan der være mange grunde til, at man overvejer at få en tilbygning. I dette indlæg vil vi komme ind på, hvorfor det kan være en god idé at udvide sit hjem med en tilbygning, og hvad man evt. kan bruge en tilbygning til.

Det giver mere plads

Mange ældre huse er ikke særlig store kvadratmetermæssigt, og derfor har man ikke mange muligheder, hvis man gerne vil udvide sin familie, eller blot have plads til flere ting. Man kan enten vælge at købe et nyt hus, rive det nuværende ned, eller lave en tilbygning.

Tilbygningen man laver kan laves på mange måder, hvorfor man kan bruge det til forskellige ting. Det kan være en udestue, eller måske et isoleret område, som kan fungere som ekstra værelse.

image

Husk at få det godkendt

Inden man får lavet en tilbygning i odense, så er det vigtigt, at man får det godkendt af kommunen. Hvis man ikke får dette, så vil man ende med at lave en ulovlig bygning, som de vil kunne påkræve bliver revet ned igen. For at få den godkendt, så skal man være klar over hvad tilbygningen skal bruges til, da man ellers ikke vil kunne definere hvad der er nødvendigt, for at bygge det.

En tilbygning er en billig måde at få mere plads

Vi nævnte tidligere, at man kan bruge en tilbygning til at få mere plads. En af grundene til, at det er en god løsning, hvis man mangler pladsen, er at det er billigere end andre løsninger. Prisen afhænger dog af hvor stort det skal være, om det skal være isoleret, og om man kan lave nogle af tingene selv. Hvis du ønsker at lave en tilbygning, så anbefaler vi, at du tager fat i en tømrer, og får en retvisende pris, inden du sætter i gang.