franske døre

Hvor skal ægte franske døre købes?

Hvor skal ægte franske døre købes?

Vi er ikke her så meget inde på, at du er så uheldig, at du kommer til at købe kopiprodukter af nogle franske døre, for franske døre er ikke et bestemt mærke, selvom man sagtens kan få mærker af dørtyper, der går under betegnelsen franske døre, for franske døre er netop en bestemt form for døre.

Der er nogle krav til, at de skal se ud på en bestemt måde eller som minimum leve op til nogle krav for at være det, man kan kalde franske døre.

Og derfor kan de skaffes mange steder fra, da man ikke har monopol på, hvem der må lave det, såsom man for eksempel ser det med Cognac og visse vintyper, for selvom der også her er tale om betegnelser, så er der krav til, hvor man må lave det for at kalde det ægte Cognac og så videre.

Men med franske døre kan vi lidt sammenligne det med for eksempel en bearnaise-sovs.

Der er krav til, hvad der skal til, før man kan kalde det en suace bernaise, men derfor kan man sagtens lave eller fremskaffe den på forskellige måder.

Man kan lave den i pulver-version, hvor man bare skal tilsætte nogle ingredienser og varme den op, eller man kan købe den færdiglavet og så varme den op, hvis man vil.

Men de fleste kan blive enige om, at den bedste og flotteste måde at lave den her sovs på, det er ved at lave den selv.

Derfor er det selvfølgelig sejt, hvis du kan lave dine franske døre selv, men du behøver sådan set heller ikke tage helt til Frankrig eller fransktalende lande for at anskaffe dig rigtige franske døre.

Du kan blandt andet købe dem fra dem her https://www.melholt.nu/dore/dobbelt-dore.html

Det er der lige så stor prestige anerkendelse i at gøre, som andre måder man kan skaffe dørene på.