dør

Hvad kan påvirke prisen på din næste dør?

Hvad kan påvirke prisen på din næste dør?

editorial

Har du en bolig, hvor der skal en eller flere døre i? Så er du nok interesseret i at vide, hvad prisen kommer til at løbe op i. For at hjælpe dig på vej kommer vi her med en lille håndfuld ting, som ofte kan påvirke din endelig pris. 

Ting der kan påvirke prisen på din kommende dør 

Målene din dør skal have

En første ting der kan påvirke din pris er, hvilke mål din dør skal have. For du kan ofte forvente, at jo større døren skal være, desto højere kommer prisen også til at være. Du vil opleve, at der er visse hjemmesider, hvor du kan indtaste dine mål og dermed også få en pris relativt hurtigt. Det er et stort plus, hvis du vil have en finger på pulsen ift. hvor langt du kommer for dit budget.

dør

Hvilket design skal døren have? 

En anden ting der også kan spille ind på prisen er, hvilket design døren skal have. Det kan være alt fra, om der skal være ruder i, hvor mange ruder, om der skal være, farven, hvilket træ døren skal være lavet af m.m. 

Er prismatch en mulighed?

Noget der naturligvis også kan påvirke din pris er, hvorvidt prismatch er en mulighed eller ej. Når et firma tilbyder dette kan der også være lidt penge at spare, da du kan få tilbudt samme pris, som en konkurrent kører med – men blot hos det firma, hvor du ønsker at købe din dør. 

De ting der er listet op her, er nogle af de gængse ting, der vil spille ind på din pris. Det er derfor også bare med at undersøge markedet,  når du har en idé om, hvilken dør du ønsker til dit hjem. Et sted du kan starte med at finde inspiration, er hos dette firma: https://klarwindows.co.uk/external-doors.