vvs

Hjælp til VVS på Amager hos lokalt VVS firma

Hjælp til VVS på Amager hos lokalt VVS firma

Er du og din familie netop flyttet i eget hus på Amager? Så glæder I jer sikkert over de mange fordele, som følger med – for eksempel at slippe af med over- og underboer samt at kunne gå ud i haven når det passer.

I skal dog være forberedte på at der følger en del praktiske forpligtelser med det at bo i eget hus. I kan for eksempel ikke bare ringe til viceværten hvis strømmen går, det lugter sært fra afløbet, eller I finder et utæt vandrør. Det er helt og holdent jeres eget ansvar at have kontakt til de relevante fagfolk som kan løse disse problemer.

Derfor er det en god idé med det samme at skabe kontakt til en autoriseret elektriker eller el installatør, en autoriseret kloakmester – og en dygtig lokal autoriseret VVS installatør.

Hvordan kan en VVS mand hjælpe mig?

Det er VVS’eren du skal have fat på hvis der pludselig ikke er varme i radiatoren eller der er et vandrør som springer. Din VVS’er kan hjælpe dig med alt hvad der vedrører vand, sanitet, varme og ventilation i din bolig, og vil således kunne træde til både i akut opståede nødsituationer som beskrevet oven for, og når de faste VVS installationer i boligen skal renoveres eller udskiftes.

Det er altid en fordel at vælge en autoriseret VVS installatør som har til huse tæt på din bopæl, for så er du garanteret kort reaktionstid og hurtig udrykning. Og bor du på Amager hedder dit lokale VVS firma Claus A. Axmark VVS.

Claus A. Axmark VVS – hjælper i Tårnby, Kastrup, Dragør og Sundby

Uanset hvor på Amager du og familie har valgt at bosætte sig er Claus A. Axmark VVS lige ved hånden. Du kan altid få et skarpt tilbud på VVS service hos Claus A. Axmark VVS – læs mere på caavvs.dk.