Gulvafslibning Vanløse

Gulvafslibning i Vanløse? Find din lokale gulvmand

Gulvafslibning i Vanløse? Find din lokale gulvmand

Har du netop skrevet under på slutsedlen og fået nøglerne i hånden til din nye bolig i Vanløse? Så kan du godt begynde at glæde dig.

Vanløse er på ganske kort tid blevet et af de mere attraktive områder i København. Vanløse byder på såvel etage ejendomme som på villa og parcelhus kvarterer, ligesom du finder både storbystemning og smukke, grønne åndehuller i den hippe bydel.

En lejlighed eller et hus i Vanløse vil du og din eventuelle familie kunne bebo i mange år uden at blive trætte af området, som tilmed byder mange kultur tilbud og sports faciliteter for store og små. Men inden du pakker flyttebilen, bør du overveje, om ikke det var umagen værd at sætte boligen i stand forud for indflytning. Det er nu mens stuer og værelser står tomme at du har en unik mulighed for at få malet lofter, vægge og træværk – og ikke mindst for at få afslebet og behandlet boligens trægulve.

Hvordan ved jeg om trægulvene kan tåle at blive slebet?

En gulvafslibning er en forholdsvis skånsom procedure. I modsætning til en gulvafhøvling, hvor der benyttes skarpe knive monteret på en roterende valse, benyttes der i forbindelse med en gulvafslibning udelukkende sandpapir. Derfor kan langt de fleste gulve tåle en gulvafslibning, uanset som der er tale om stilfuld sildebens parket eller rustikke egeplanker.

Er du i tvivl om hvorvidt en gulvafslibning er den rette løsning, kan du altid spørge din lokale gulvmand til råds. En dygtig gulvsliber med mange års erfaring inden for branchen vil have de rette forudsætninger for at kunne foretage en præcis vurdering af dit trægulv, og på baggrund heraf vælge den optimale behandling.

I Vanløse hedder dit lokale gulvfirma DBF Gulvservice. Her kan du altid få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Vanløse og efterbehandling efter eget ønske – læs mere på gulvafslibning-priser.dk