Karma Massage

Genskab din balance med Karma massage

Genskab din balance med Karma massage

Døjer du med stress, som måske har sat sig som en depression i dit sind og som spændinger i din krop? Så bør du selvfølgelig opsøge lægelig behandling. Som supplement hertil kan du med fordel vælge en behandling med afstressende Karma massage

Hvad er Karma massage?

Karma massage, også kaldet Nordlys massage eller energi massage, er en særlig blid og sensuel form for massage. Hvor mange massage former, for eksempel fysiurgisk massage, kan virke hårde og til tider direkte smertefulde er Karma Massage en mere wellness orienteret massage som får dig til at føle øjeblikkelig velvære og afslapning.

Grunden til at Karma massage også er kendt under navnet energi massage er at den holistiske og omsorgsfulde massage trigger kroppens egne energi centre og hjælper den til at genskabe balancen og harmonien. På den måde vil både krop og sind få frigjort ressourcer til at hele og blive stærkere. Med Karma massage arbejdes der således på såvel det sjælelige som på det åndelige, mentale og legemlige plan. Og derfor egner Karma massage sig rigtig fint som et led i behandling af tilstande så som stress, angst og depression.

Med Karma massage kan du opnå en følelse af sammenhængen mellem krop og sind, og genskabe den dybe samhørighed med din krop som du måske alt for længe har negligeret. Du vil blive overrasket over hvor står en forskel den blide og omsorgsfulde Karma massage kan gøre for dig. Du vil allerede efter første behandling opleve psykisk lettelse og lindring af dine fysiske smerter samt en opløsning af dine muskel spændinger. Og hvis du vælger at modtage Karma massage med jævne mellemrum vil du også kunne få de langsigtede virkninger at føle. Disse inkluderer mere overskud og glæde i hverdagen samt øget bevægelighed i dine led.

Du kan bestille tid til Karma massage i Esbjerg på lana-kiroman.dk