Gulvafhøvling Faaborg

Flotte gulve med professionel gulvafhøvling i Faaborg

Flotte gulve med professionel gulvafhøvling i Faaborg

Dit gamle trægulv kan komme til at stå som nyt igen – det kræver bare den rette behandling. Du kan altid finde en dygtig gulvmand eller et professionelt gulvfirma, som står klar med de rette kompetencer i dit lokalområde.

Det er altid muligt at få et godt tilbud på behandling af dit slidte trægulv, uanset om det er en gulvafhøvling eller en gulvafslibning, som skal til for at få det til at stråle igen. Og så vil din gulvmand kunne hjælpe dig med rådgivning og vejledning med hensyn til såvel efterbehandling af dit trægulv som pleje og vedligeholdelse af samme.

Skal jeg vælge en gulvafslibning eller en gulvafhøvling til mit trægulv?

Hvis dit trægulv kun har overfladiske skrammer, som uvægerligt vil opstå ved daglig brug af gulvet, kan en gulvafslibning vise sig at være fuldt tilstrækkelig for at få gulvet til at fremstå smukt og ensartet i overfladen. Og med den rette efterbehandling vil dit gulv blive så flot og skinnende, som var det lige blevet anlagt. Har dit trægulv der imod svære skader – for eksempel buler og ujævnheder samt dybe revner, som kan opstå som følge af fugt i træværket – kan kun en grundig og effektiv gulvafhøvling redde dit gulv.

En gulvafhøvling er en temmelig meget mere radikal operation end den skånsomme gulvafslibning. Ved en gulvafhøvling fjernes den øverste del af træværkets overflade – som regel mellem 2 og 4 millimeter – ved hjælp af skarpe knive monteret på en roterende valse. Dette er en særdeles omstændelig procedure, som kun bør udføres af en faglært håndværker med erfaring inden for – og stor ekspertise med – behandling af trægulve. Efter din gulvafhøvling vil din gulvmand udføre en gulvafslibning, som forbereder gulvet til efterbehandlingen (for eksempel lak, sæbe eller olie).

Du kan altid kigge forbi gkservice.dk og få et tilbud på en professionel gulvafhøvling.