revisor

Find en kompetent revisor i midtjylland

Find en kompetent revisor i midtjylland

Når du er virksomhedsejer, er det vigtigt at der er styr på regnskabet. Hvis du enten ejer eller er partner i et selskab, er du dermed også forpligtet til at indberette moms og et årsregnskab til aftalte tidspunkter. Generelt som direktør eller selvstændig har du mange kasketter på. Det gælder både for dig som driver en mindre virksomhed eller for dig som skal håndtere en større organisation. Det er ikke til at undgå. Det er derfor vigtigt at finde ud af, hvordan din tid er bedst givet ud og hvor virksomheden er bedst tjent med dine kompetencer og tid for at få det hele til at hænge sammen eller for at skabe vækst. 

Hvorfor bør du vælge en revisor?

Der er mange der ser en revisor som en økonomisk omkostning, men hvorfor ikke se det om en investering for din virksomhed? Det er klart at det koster penge, hvorfor det måske kan sammenlignes med en aktie. Faktisk bedre end en aktie, fordi du selv har indflydelse på at om det kan ende med at blive en god investering på den lange bane. Når du allierer dig med en revisor, kan du forvente at spare tid og kræfter på at løbende bogføre, bankafstemme og indberette løn og moms til tiden. Du vil have en kompetent og rådgivende samarbejdspartner, der hjælper dig med at spare penge og skabe det økonomiske overblik, så du konstant er orienteret om virksomheden tjener penge eller ej. 

Hvilken revisor skal du vælge for din virksomhed?

En revisor tager som udgangspunkt ansvar for dit regnskab og sikrer at alt er opfyldt efter de gældende regler i Danmark. Når du skal vælge en revisor, er det vigtigt ikke kun at fokusere på den bedste pris for bogføring og udførelse af årsregnskabet. Der hvor du for alvor kan få værdi for dine penge, er at finde en revisor der forstår sig på rådgivning og sparring i forhold til din virksomhed. Her har vi blandt andet fundet en revision i Viborg til dig.