bolig

Find din drømmebolig i provinsen

Find din drømmebolig i provinsen

Når det er tid til at finde en ny bolig tænker mange udelukkende på at skulle finde en tæt på storbyerne i stedet for at se på de mange muligheder der findes for at finde ens drømmebolig i provinsen. Ikke alene vil du få mere bolig for dine penge, der er også mange andre fordele ved at flytte til provinsen. Fordele du vil have svært ved at få i storbyerne. Du kan læse mere her https://www.nrsb-boligselskab.dk/.

Mange tøver ved at flytte, fordi det tror at det kan være svært at få et job og det vil betyde at de skal pendle, noget der kan være svært ved at få til at hænge sammen med et familieliv, hvor der skal bringes og hentes børn. 

Aftaler i mellem kommuner og områdets virksomheder

Det er kommunerne godt klar over og da de ønsker at tiltrække nye borgere til deres kommune, har mange af dem lavet en aftale med de omkringliggende virksomheder, at nye borgere bliver inviteret og lærer virksomhederne at kende. Det har også den vigtige betydning, at også virksomheder tør flytte ud til nye og bedre lokationer, da de ved at det er muligt at få kvalificeret arbejdskraft. 

Det er en aftale der er ren win win for alle. Du slipper for at pendle og kan få et interessant job tæt på hjemme. Virksomhederne kan få kvalificeret arbejdskraft, kommunerne får nye borgere og dermed skattekroner og det er nemmere for boligselskaberne at få udlejet deres boliger ud. 

Introduktionen til områdets virksomheder ,er ikke den eneste fordel der er ved at flytte til provinsen. Mange andre at de kommunale tilbud er væsentlig bedre sammenlignet med dem du ellers er vant til i storbyerne. Normeringen i pasningstilbudene er bedre, skolerne er nyere og der er et godt udvalg af fritidsaktiviteter til både børn og voksne.