vvs

Få professionel assistance til VVS-opgaver i Roskilde

Få professionel assistance til VVS-opgaver i Roskilde

Når dit badeværelse skal sættes i stand kan du lige så godt gå all in og få en autoriseret VVS installatør til at tjekke installationerne – især hvis dit badeværelse ikke har været renoveret i mange år. Så er der nemlig stor sandsynlighed for at rør og vandledninger ikke længere lever 100% op til de krav der stilles til moderne VVS installationer. Og så kan du lige så godt få dem skiftet. I hvert fald hvis du gerne vil undgå grimme overraskelser i løbet af de nærmeste år.

Hvilken VVSer i Roskilde skal jeg vælge?

Er du bosiddende i Roskilde eller nærmeste omegn, og leder du efter en autoriseret VVS installatør som kan hjælpe dig med istandsættelsen? Så kan du med fordel vælge Erik Petersen’s Eftf.

Erik Petersen’s Eftf. har mere end 25 års erfaring inden for VVS og blikkenslager faget. Hos Erik Petersen’s Eftf. kan du altid får hjælp til de mest almindelige VVS opgaver så som lapning af utætte vandrør, opsætning af luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper, tilslutning til fjernvarme og diverse reparationer af eksempelvis vandrør eller gas ledninger. Der ud over er Erik Petersen’s Eftf. gerne behjælpelig når der skal planlægges og projekteres i forbindelse med nybyggeri eller entreprise.

De dygtige og erfarne medarbejdere hos Erik Petersen’s Eftf. er altid up to date med de nyeste arbejdsmetoder og materialer samt gældende regulativer for VVS arbejde, og holder sig løbende a jour desangående gennem kurser og efteruddannelse. Dette er din garanti for et stykke vel udført VVS arbejde som både er fremtids sikret og tidssvarende. Og da Erik Petersen’s Eftf. er medlem af TEKNIQ – håndværkernes og installatørernes branche forening – er du samtidig forsikret imod mangelfuldt eller fejl behæftet arbejde.

Hvis du ønsker et tilbud på professionelt udført VVS arbejde kan du altid kontakte Erik Petersen’s Eftf. via hjemmesiden https://www.johnvvs.dk/