hundehalsbånd

Få hunden hjem med et hundehalsbånd

image

editorial

Der er utallige gode grunde til, at man skal lade en hund få et hundehalsbånd!

For det første kan andre se, at der ikke er tale om en vild hund, der bare løber rundt og passer sig selv, men man kan også bedre holde styr på hunden, fordi man kan sætte en snor i halsbåndet på dyret.

Det kan godt være, at man tænker, at ens hund er så velopdragen, men selv de bedste hunde kan pludselig få et flip, hvor de stikker af eller angriber mennesker.

Desuden er der steder og områder, hvor det er et krav, at man har hunden i snor, og derfor er det bedst, at hunden allerede har et halsbånd på; derfor ser man også de fleste hunde altid have halsbåndet på det meste af dagen, fordi det vil være besværligt at skulle tage det af og give hunden det på fra gang til gang.

image

Hunden finder lettere sin ejer via hundehalsbåndet

Man kan også være med til at fremhæve personligheden ved en hund ved at give den et personligt hundehalsbånd på, som man er sikker på, at der ikke er så mange andre, der har.

Som regel kan man i hvert fald være nogenlunde sikker på, at der ikke er mange hunde i samme område, der bærer samme halsbåndstype, hvis man vælger et, som der ikke bliver solgt så mange af.

Det gør det også nemmere, hvis hunden er af en type, som der er mange af i området, at man kan genkende den på halsbåndet, hvis den nu er stukket af, om folk i området kan genkende det halsbånd.

Så er der også det praktiske med at sætte et navneskilt i halsbåndet på hunden, så man kan kontakte ejeren, hvis hunden bliver fundet af nogle andre mennesker.

Man kan også overvære, om man kunne sætte en sporingschip i halsbåndet.