A Course in Miracles

Et Kursus i Mirakler

Et Kursus i Mirakler

editorial

En gave der ændrer livet 

Det er et nyt år, og hvad hvis du i 2022 giver den vigtigste nytårsgave af alle? En gave til dig selv, der både kan forandre hvordan du ser verden, og hvordan du kan være i den, og hjælpe dig finde på vej til at blive det menneske, du gerne vil være.  En gave, der lader dig give slip på alt det gamle, og træde ind i det nyt. 

Hos Svanecentret kan du et kursus i selvtilgivelse, du kan få Et Kursus i Mirakler

Kurset er baseret på bogen A Course in Miracles, et komplekst spirituelt og psykologisk værk skrevet af Helen Schucman, som henover syv år med Jesu stemme i ørene har fundet vejen til at bevæge sig væk fra frygt og skyld. 

Sammen er det lettere 

På kurset A Course of Miracles, tager Svanecentret dig i hånden, for sammen at læse bogen og afvikle de gamle tankemønstre og udvikle tillid, kærlighed, og tilgivelse. Kurset er et meget logisk og konkret redkskab for en total ændring af liv og tankemønstre. Det foregår henover ti dage på et år, så man får også mødt nogle nye bekendtskaber, som kan følge en ind i det nye aspekt af ens liv. 

 

image

Lidt om Svanecentret

Svanecentret blev grundlagt i 1990, og har i alle de år været beliggen i et utrolig smukt kursuscenter i Tisvildeleje i Nordsjælland. Den smukke natur omkring, med strande og skov, er lige så meget fryd for øjnene som det er for sjælen, når Svanecentreret hjælper dig finde din vej tilbage til dig selv. I Pernille Kondo’s trygge hænder kan man få sessioner i Kinesisk Medicin og Akupunkter, Qi Gong, spirituel udvikling, og Svane Healings Massage. Udover at du altid er velkommen i Tisvildeleje, kan du også tage på en måneds kursus sammen  med et internationalt hold på den smukke ø Patmos – også kaldet Lysets Ø- som ligger i det Ægriske hav. Ligemeget hvad der passer dig bedst, vil du altid finde tryghed hos Svanecentret  – med tillid, med at se hinanden rigtigt i øjnene, og sammen at finde vejen frem.