caps

En cap skygger godt for solen

En cap skygger godt for solen

editorial

Kan man overhovedet kalde en cap for en cap, hvis den ikke har en skygge?

Langt de fleste vil i hvert fald mene, at det passer sammen med en cap at have en skygge, for det er faktisk det mest genkendelige ved denne, og ellers er man ude i at skulle omdøbe det til en anden form for hovedbeklædning.

For nogle er det en praktisk ting at have en cap på, fordi den skygger for solen, hvilket kan hjælpe på det, hvis man ikke har solbriller, eller man ikke kan lide at gør med sådan nogle.

De fleste har skygger vendt foran, for det er også her, man skal kigge henad, men hvis man nu skal sidde stille på for eksempel nogle tilskuerpladser udenfor, så kan man måske lige dreje den lidt, så den skygger bedst for solen, da man skal sidde i den her stilling længe.

Så ser man endda nogle, der har skyggen vendt om i nakken, og så skygger de for solen med hånden…

caps

Det er bare så praktisk med sådan en cap

Måske kan man bare lide at have skyggen i nakken, så man kan få lidt luft ind i hullet, hvor man strammer cappen til, men det ser bare dumt ud, hvis man så samtidig skygger for solen.

Samtidig hjælper det jo også til, at man ikke bliver solbrændt i ansigtet, men hvis det så er virkelig varmt, så kan det være lidt ambivalent, for den hjælper jo så også til at holde på varmen, så man må tage den af og tørre sveden af panden.

Men den holder jo så også på håret, hvilket er rart, hvis man er udenfor at arbejde, så det ikke slasker og klasker rundt imens.

Dog skal man så også lige huske at rense den med jævne mellemrum, så den ikke bliver ulækker i længden.