installering af robotplæneklipper

Køb dig til hjælp til installering af robotplæneklipper

Køb dig til hjælp til installering af robotplæneklipper

editorial

Her de senere par år er det blevet mere og mere populært med at købe sig en robotplæneklipper og slippe for det kedelige, tidskrævende og hårde arbejde det kan være at slå en græsplæne hele sommerhalvåret. I snit bruger en haveejer 29 timer på at slå græs om året. Det er da tid der kan bruges på noget andet.

Enten på at nyde haven eller også på andre projekter i og omkring huset. Hvis man er i tvivl om man kan finde ud af installere robotplæneklipperen og de tilhørende kanter, der markere hvor plæneklipperen skal køre og slå græsset og mindst lige så vigtigt, hvilke dele af haven den ikke skal klippe. Du kan læse mere om installering af robotplæneklipper her https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-robotplaeneklipper/.

Fordelene ved en robotplæneklipper

Udover den åbenlyse fordel ved en robotplæneklipper at du selv slipper for at slå græsset er der flere andre fordele. Du har blandt andet valgt en mere miljøvenlig løsning, da en robotplæneklipper lades op via solceller og ikke kører på benzin eller el, som almindelige plæneklippere gør.

Modsat mos og kløver som konkurrere med græsset om pladsen på græsplænen vil græsset stortrives ved at blive klippet dagligt eller flere gange om ugen. Det afklippet græs som vi før og hen samlede op og smed ud er nu så småt at det i stedet falder ned i græsset og i princippet fungere som naturgødning. Mos og kløver vil dø og ikke længere være at finde i græsset. 

Din nye robotplæneklipper er også lydløs, hvilke betyder at slåningen hverken vil genere jer eller naboerne som det godt kan være tilfælde med en traditionel plæneklipper. Du kan også vælge at indstille plæneklipperen til at slå græsset på tidspunkter, hvor hverken du eller naboerne er hjemme. 

Du behøver ikke have en stor maskine stående i et skur, robotplæneklipperen kan sikkert stå i et hjørne ude i haven.