led lysskilte

Husk at få læst korrektur på dine LED lysskilte

Husk at få læst korrektur på dine LED lysskilte

Hvis du ikke ved, hvad korrekturlæsning er for noget, så har du virkelig brug for at læse denne artikel, især hvis du står i den situation, at du har investeret i et LED lysskilte eller flere, som skal sende et budskab til en kundegruppe, der er nødvendig for omsætning i din butik.

Overlevelse er jo alt, når man har en forretning, og her skal man have styr på alle detaljer – og vi mener vitterligt de helt mindste.

Det betyder ikke, at man skal have en klinisk fremstilling og humørforladt instans af en virksomhed, men man skal vide, hvordan og hvorfor man brander sig selv udadtil, og hvilken effekt det har retur.

Og hvis man har med fysiske objekter at gøre, så er det virkelig surt, hvis der er fejl på dem.

Her mener vi ikke så meget – med det konkrete tilfælde in mente med LED lysskilte – at man måske har et skilt, der er gået lidt i stykker, skal fikses, ikke passede i størrelsen, da man fik det eller lignende.

Vi tænker sådan set på budskabet. De ord, der står i det, hvis det er sådan, du laver PR i det direkte og virkelige liv.

Godt nok siger man, at dårlig omtale stadig er omtale, som man kan omsætte til noget positivt, men så skal man virkelig have en god marketingsafdeling og nogle gode branding-eksperter, der kan hjælpe dig.

Helt konkret drejer det sig om, hvis du har stavefejl, grammatiksfejl, tegnsætningsproblemer eller andet i dit budskab på dette LED skilt.

Nogle gange har man så travlt i processen med at få ens forretning op at stå eller udskifte sådan et skilt, at man ikke ser de største fejl, som nærmest blinker op, når de bliver sat op.

Man ser dem bagefter, og så kan det være for sent.

Dog behøver man ikke ansætte en ekspert til at læse den slags, men lov os, at du får det gjort af en kyndig person, der arbejder med den slags, og ikke bare af din veninde eller ven, der er god til sprog – dansk som udenlandsk – når alle budskaber skal tjekkes efter, inden man bestiller sådan nogle skilte.

Dette gælder helt ned til de mindste ord!

Det er dette, som man betegner som korrekturlæsning, og på engelsk kalder man det proof reading.