trusse

Find den perfekte trusse

Find den perfekte trusse

Når vi snakker lingeri – eller frækt undertøj, som det også kaldes – er trussen ikke til at komme uden om. Et eller flere par fine trusser udgør så at sige fundamentet for en god lingeri samling. Trussen er det absolut mest intime – og dermed også det mest pikante – stykke beklædning der findes i en kvindes klædeskab eller undertøjs skuffe.

Du bør vælge dine trusser med omhu, for de skal være meget tæt på en utroligt følsom del af dig. Og derfor må du aldrig gå på kompromis med dine trusser. Hverken dem du bruger til hverdag eller de fine og frække trusser du ifører dig i forførelses øjemed.

Hvilken type trusser skal jeg vælge?

Der er mange muligheder når du står for at skulle vælge trusser. Et sikkert bud på en absolut forførende trusse er den klassiske g strengs model. En g strengs trusse er den mest minimale trusse der overhovedet findes – og den dækker vitterligt kun det mest interessante. Der overlades ikke meget til fantasien med en g strengs trusse, som i sin grundform består af to snore og et trekantet stykke stof. En g strengs trusse fås dog i varianter som dækker lidt mere af maven og det øverste af ballen.

Du bør kun bære en g strengs trusse hvis du føler dig tilpas med denne model. Har du behov for lidt mere støtte til maven kan du vælge en tai trusse som går højere op i taljen. En fræk brief, en fin lille tanga eller et par lækre boxer shorts eller den klassiske skovtrusse kan også virke vældig forførende hvis du føler at g strengs trussen afslører mere end hvad godt er. Og faktisk kan selv et par maxi trusser være ganske forførende hvis de er designet dertil.

Du kan finde trusser i alle afskygninger på love-lingeri.dk