Få mest muligt varmepumpe for pengene med en Mitsubishi LN Hero

Blandt de brands, som er top of the line hvad angår luft til luft varmepumper, finder du Mitsubishi. De nyeste varmepumper fra Mitsubishi er and

Blandt de brands, som er top of the line hvad angår luft til luft varmepumper, finder du Mitsubishi. De nyeste varmepumper fra Mitsubishi er andet og mere end blot varmeapparater – de har mange andre, spændende funktioner, som vil komme dig til glæde og gavn i hverdagen.

Mitsubishis flagskib på markedet hedder Mitsubishi LN Hero, og er en sand åbenbaring inden for varme teknologi. Den strømlinede luft til luft varmepumpe passer ind i enhver indretning, og er tilmed særdeles lydsvag. På diskret vis varmer din Mitsubishi LN Hero dine stuer op på rekordtid, og med et minimalt af energiforbrug. Mitsubishi LN Hero er forsynet med energimærke A+++ – det højeste, forbruger elektronik og hvidevarer kan opnå.

Den smarte luft til luft varmepumpe har dertil et SCOP på 5,2, hvilket betyder, at for hver kW, din Mitsubishi LN Hero forbruger, producerer den 5,2 gange mere varme end et gennemsnitligt elpanel. Du kan altså se frem til en ganske væsentlig besparelse på din samlede varmeregning.

Mitsubishi LN Hero – den intelligente varmepumpe

Ud over det, at Mitsubishi LN Hero er en såvel miljøvenlig som energi besparende luft til luft varmepumpe, er den også smartere end de fleste. Mitsubishi LN Hero kommer med et indbygget scanner system, som registrerer, hvor i rummet, du er, og derpå sender de varmende eller kølende luftstrømme i den retning, hvor de gør mest gavn.

Mitsubishi LN Hero kan nemlig også fungere som kølende klima anlæg på lange, varme sommerdage, og samtidig rense den cirkulerende luft for urenheder så som partikler, støv, og mikroorganismer. Du får på én og samme tid et forbedret indeklima og en optimal udnyttelse af energien.

Hvis du vil læse mere om specifikationerne på den smarte Mitsubishi LN Hero luft til luft varmepumpe, kan du finde mere information på billigventilation.dk. Her kan du også se de andre Mitsubishi produkter, som findes på markedet.