skøde

Få hjælp af en boligadvokat til at tinglyse skødet

Få hjælp af en boligadvokat til at tinglyse skødet

Når du har købt et hus, er det vigtigt, at du får tinglyst skødet, så det står i tingbøgerne, at du ejer huset. Det er den formelle del i forhold til, at du overtager huset, og det nu endeligt er dit. Det kan lyde nemt at få tinglyst et skøde. Du skal vel bare henvende dig til dem og så bliver det gjort. Ikke helt. Der er nemlig en række forskellige ting, som det er vigtigt, at du er opmærksom på i forbindelse med at tinglyse skødet. Derfor er der også mange, der vælger at få en professionel boligadvokat til at hjælpe dem med det. På den måde kan de være sikre på, at der ikke kommer til at være nogen problemer med det. 

Det koster typisk ikke særlig meget at få tinglyst skødet. Derfor er det en god ide, at du får en boligadvokat til det. Hvis du senere skal have lavet det om, kommer det nemlig til at koste dig nogle ekstra penge, og det er ikke rart for dig, hvis du skal gå og bekymre dig om, om skødet nu er tinglyst korrekt. 

Et af de firmaer, der kan hjælpe dig med at tinglyse skødet, er eboligadvokat.dk. De har stor erfaring med at hjælpe kommende boligejere med at få en god handel. Det er både i forhold til at se papirerne på huset igennem, inden de bestemmer sig for at købe, og at hjælpe med alt papirarbejdet i forbindelse med købet. Dermed giver det god mulighed for at få styr på det hele og være helt sikker, inden du køber. Læs mere om dem på eboligadvokat.dk/skoede

Skal du senere have ændret skødet, kan du også få hjælp til det af en boligadvokat. Det er med til at gøre, at du nemt kan få det ordnet. Det kan for eksempel være i forbindelse med skilsmisse.